Свято з Василем Зінкевичем

та іншими відомими зірками української естради відбулося напередодні Нового року в Тернопільському національному університеті

Працівники та студенти університету, гості стали свідками концертного дійства з нагоди новорічних та Різдвяних свят. Відкрив торжества ректор ТНЕУ, професор Сергій Юрій. Відтак розпочалася концертна програма, яку вів відомий поет та пісняр Степан Галябарда. На вечорі відбулася і презентація його нової поетичної збірки, яка, до речі, змогла побачити світ за сприяння ректорату ТНЕУ.

Крім артистів, на сцену виходили і відомі спортсмени університету, які прославили свою альма-матер і на міжнародній арені. Студентові ТНЕУ Андрієві Пушкарю в урочистій обстановці вручили золоті медалі, які він здобув на чемпіонаті світу з армспорту. Ректор університету Сергій Юрій отримав почесні нагороди за перші місця, здобуті колективом ТНЕУ в огляді-конкурсі фізкультурно-спортивних заходів серед вишів України.

Цікавою і різноманітною була концертна програма вечора. Бурхливими аплодисментами вітали присутні виступи таких відомих виконавців, як заслужений артист України Олег Марцинківський, дует “Писанка” та інших співаків, які приїхали на торжество з Києва, Чернівців, Львова... Особливо теплі емоції викликали пісні у виконанні народного артиста України Василя Зінкевича. Кожну з них глядачі супроводжували щирими оплесками вдячності за незабутні миттєвості єднання із високим мистецтвом.

Ярослав Мармаш