Президент України

Колективу Тернопільського

державного економічного

університету

Дорогі друзі!

Вітаю професорсько-викладацький склад, студентів, весь колектив Тернопільського державного економічного університету із 40-річчям від дня його заснування!

Ви маєте честь працювати і здобувати сучасну освіту в одному із провідних навчальних закладів України. Університет відзначається високим рівнем підготовки фахівців. З його стін вийшла ціла когорта знаних в державі управлінських кадрів. Науковці і випускники Університету активно долучаються до розв'язання проблем соціально-економічного розвитку Тернопільщини та країни в цілому.

В останні роки суттєво вдосконалено академічну інфраструктуру, забезпечено розбудову та модернізацію матеріальної бази. Колективом все ширше впроваджуються новітні навчальні технології. Вами успішно реалізуються принципи Болонської декларації, до якої приєдналася українська вища школа.

Переконаний, що сьогодні, коли ми ставимо перед собою таку амбітну мету, якою є інтеграція до європейської спільноти, такий передовий освітньо-науковий центр, яким є Тернопільський державний економічний університет, зробить вагомий внесок у розвиток вітчизняної економічної науки, у відповідальну справу підвищення конкурентоспроможності країни, її авторитету як сучасної високорозвинутої демократичної держави.

Щиро зичу вам примножувати славу рідної альма-матер, бажаю доброго здоров'я, життєвих гараздів та нових звершень в ім'я України!

 Віктор ЮЩЕНКО