У Тернополі зустрілись відомі науковці

29-30 листопада у нашому місті відбувалася Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Сучасні тенденції і проблеми розвитку інвестиційно-будівельного комплексу. Кон­ференція також була приурочена до 15-річчя факультету еконо­міки і менеджменту інвестицій Тернопільського національного економічного університету.

«Сьогодні у цьому залі зібралися не лише учасники з Тернополя, а також і з інших регіонів нашої держави, аби обговорити наболілі про­блеми інвестиційно-будівельного комплексу та накреслити шляхи вдо­сконалення його розвитку», - зазначив доктор економічних наук, про­фесор, заслужений діяч науки і техніки України Богдан Литвин.

З вітальним словом також виступила проректор з наукової роботи ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Алла Мельник.

- «Інвестиційно-будівельний комплекс сьогодні фактично створює велику частку валового внутрішнього продукту, він перебуває в стадії економічного зростання і забезпечує ефект для розвитку інших галу­зей. Цей комплекс розвивається набагато краще, ніж інші, що дає підстави для створення низки проблем для досліджень економістів різно­го профілю», - розповіла Алла Федорівна.

Після цього зі своїми доповідями виступили провідні науковці на­шого краю, після чого було підведено підсумки та відзначено грамота­ми, подяками і преміями найкращих працівників факультету економіки і менеджменту інвестицій, які найбільше долучилися до його розвитку.

Яна Михальчук