Гнатюк вітав жінок кращими піснями

Народний артист України Дмитро Гнатюк вітав із святом 8 Березня працівників ТНЕУ.

 Публіка зустріла Гнатюка стоячи. Майже п'ять хвилин люди стояли та плескали співаку. За вечір виступу не сцені прозвучали хіти “Два кольори”, “Чорнобривці”, “Туман”. Співав Дмитро Гнатюк без перепочинку, час від часу підтанцьовуючи під музику. Більшість людей в залі, слухали його пісні зі сльозами на очах, не зважаючи сумні вони чи веселі.

Пісням, які він співає, по 30, 40 років. Я ще слухав їх коли був юнаком, - говорить глядач Володимир. – Сльози самі на очі навертаються. Зараз ці пісні важко почути, а голосу такого взагалі напевне нема.

Виступ української зірки організувала адміністрація економічного університету. Запрошені на свято були працівниці закладу разом з родинами. Актова зала вузу була “забита” бажаючими подивитись на живу легенду Україської пісні.

Мені приємно бути серед такої кількості жінок, - сказав 83 річний Дмитро Гнатюк. – Мені навіть не зважаючи на вік це допомагає відчути себе юним та сповненим сил.

На концерті до 8 березня виступив й Гриць Драпак. Майже пів години він підтримував у залі сміх, а іноді навіть регіт своїми жартами. Навіть під час привітання жінок зі святом він викликав оплески залу.

Я люблю це свято, бо люблю свою жінку…та й чужих теж час від часу, - пожартував Гриць Драпак.

Многая літа заспівав Дмитро Гнатюк разом з присутніми на закінчення концерту. Співав він без музики. Голос Гнатюка виявився настільки потужним, що коли він брав високі ноти, то деякі діти присутні на виступі затуляли вуха.

Андрій Шкула