Студенти економічного помагатимуть потерпілим у Коропці

23 студенти Тернопільського економічного університету впродовж тижня ліквідовуватимуть наслідки, спричинені стихією, в селищі Коропець Монастириського району. У цьому селі водою затопило найбільшу кількість будинків.

- У нас уже сформований студентський загін із 23 людей, який навіть сьогодні готовий приступити до роботи, - запевнив 6 серпня на координаційній раді щодо розгляду стану подолання наслідків стихійного лиха ректор ТНЕУ Сергій Юрій. - У нас є свій автобус, тож ми самотужки зможемо доправити цих студентів до потрібного місця.

Студенти житимуть у гуртожитку Коропецької школи-інтернату.

- Вранці та ввечері харчуватимуть їх у шкільній їдальні, а от в обід їжу приноситимуть на місце роботи, - каже голова обласної ради Михайло Миколенко.

Вже сьогодні, 7 серпня, студенти допомагатимуть коропчанам у ліквідації наслідків.

Також допомогти у ліквідації наслідків стихії зголосився і технічний університет, проте назвати точну кількість людей, які поїхали б одразу, керівники цього вузу не змогли. А от представник педагогічного університету зазначив, що їхні студенти в більшості — жителі сіл і зараз пороз'їжджалися по домівках, тому організувати такий студентський загін дуже важко.

Онисько І.