Тріумф легкоатлетів ТНЕУ в Криму

 Перлина кримського узбережжя - сонячна Ялта гостинно приймала учасників І Спортивних студентських ігор України з легкої атлетики серед вузів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Блискучу перемогу здобула команда легкоатлетів Тернопільського національного економічного університету, яка випередила команди усіх вузів України, у тому числі і спеціалізованих з фізичної культури й спорту. Зокрема, друге місце посіла команда Харківської академії фізичної культури і спорту.

Золоті медалі у своїх видах програми завоювали: Євген Виноградов (метання молота), Зоя Гладун (біг на 800 м), Ганна Тітімець (біг на 400 м з/б), Інна Ахкозова (семиборство), Ольга Михайличенко, Юлія Баралей, Наталія Лупу, Ганна Тітімець і Зоя Гладун - у складі естафетної команди 4x400 метрів.

Срібні нагороди привезли додому Галина Каплун (метання молота), Юлія Баралей (400 м) та Анжела .Шевченко (1500 м).

"Бронза" - в активі Антоніни Морозової (метання молота), Артема Кобзана (800 м) і Дмитра Лашина (10000 м).

Успіхи наших легкоатлетів були б неможливими, якби не їх тренери, А це, відомі фахівці Василь Яковів, Богдан Дуда, Іван Твардовський, Михайло Борейко та Оксана Дуда.

І наостанку таке. Окрім Євгена Виноградова путівку на Олімпіаду в Пеків можуть отримати Зоя Гладун і Людмила Йосипенко (семиборство). Для цього їм треба вдало виступити на чемпіонаті України в Донецьку.

Михайло Гриценко