1 вересня – День знань!

Дорогі студенти, шановні колеги, батьки!

Пишнобарвна осіння пора вступила у свої володіння і принесла довгоочікуване свято мудрості, знань та творчості, яке за багаторічною традицією ми святкуємо 1 вересня, – День знань. День великих надій і очікувань, натхнення та нових відкриттів.
    Першовересень завжди особливо хвилюючий для кожного, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
    Сьогодні першокурсникам не терпиться переступити поріг одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів України – Тернопільського національного економічного університету. Адже, серед наших стін зростало чимало відомих особистостей, які наполегливою працею досягли значних успіхів і заслуговують на особливу шану сучасників і нащадків.
    Дорогі першокурсники! Вступивши на навчання до Тернопільського національного економічного університету, ви зробили крок до здобуття вищої освіти, взяли на себе зобов’язання відповідальності та наполегливості. Від сьогодні у вас починається велика співпраця з досвідченими викладачами і наставниками університету, які розкриють перед вами простори науки і поведуть бурхливими дорогами знань.
    Впевнений, що опанувавши цей непростий, але цікавий шлях, ви досягнете високої професійної майстерності, яка стане запорукою успішності у дорослому житті, допоможе самоствердитися, стати корисним своїй країні, а цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу. Ставши постійними супутниками, молода енергія та оптимізм, задоволення від нових відкриттів та здобутків будуть наповнювати ваші студентські дні радістю, сонцем, теплом та щасливими незабутніми миттєвостями.
    Вірю, що ви з честю нестимете ймення студента Тернопільського національного економічного університету, а через п’ять років станете кваліфікованими фахівцями, поповнивши когорту славних випускників рідної Альма-матер, які примножують велич і славу України.
    Шановні колеги, працівники Тернопільського національного економічного університету, студентство, батьки! Щиросердечно вітаю усіх з Днем знань і бажаю здоров’я, наполегливості, взаєморозуміння та творчого натхнення. Хай щедрим на успіх і здобутки буде новий навчальний рік!