Не навчанням єдиним

XX фестиваль творчо обдарованої молоді ТНЕУ «Студентська лірй»

В Актовій залі ТНЕУ відбулося святкове шоу відкриття ювілейного фестивалю творчо обдарованої молоді ТНЕУ «Студентська ліра», в якому взяли участь першокурсники вузу.

Рік у рік на «Студентську ліру» чекають як на велике і радісне свято всієї родини університету. Другому етапу фестивалю передував перший - конкурс презентацій студентських груп «Ми нова генерація» Учасники презентацій довели усім, що є дійсно новою генерацією нашої держави -творчою, інтелектуальною. Другий етап «Студентської ліри» відбувався впродовж двох днів. Представники усіх факультетів мали можливість продемонструвати таланти в різних жанрах мистецтва та показати своє вміння танцювати, співати, жартувати і просто відпочивати.

І всі ці таланти об'єднує добра, та невимушена справжня студентська дружба. Тут же, у залі, усі бажаючі мали можливість переглянути виставку декоративно-прикладного мистецтва факультетів, які брали участь у фестивалі. Феєричне шоу з яскравими костюмами, цікавими театралізованими, танцювальними, пісенними композиціями надовго запам'ятаєтьсся усім глядачам залу. Висококваліфіковане журі працює над підбиттям підсумків і визначенням переможців фестивалю, які будуть оголошені на гала-концерті фестивалю.

Юлія Вакуленко.