Дарувала вам доля крила

Вельмишановний Сергію Іллічу! Доля не всім і не завжди дарує крила. Вона обирає лише найкращих, найсильніших, найбільш гідних і витривалих. Та коли вже дарує ті крила, то людина, якій вони дістались, просто зобов'язана літати. І тільки вгору, до вершин - на користь нащадкам, державі, людству...

Усі свої сили, досвід, енергію ви, Сергію Іллічу, спрямовуєте на становлення Тернопільського національного економічного університету, формування якісного складу науково-педагогічних працівників, створення ефективної системи фінансового забезпечення діяльності вищого навчального закладу та розвиток матеріально-технічної бази.

З вашою діяльністю на посаді ректора пов'язані вагомі здобутки університету: присвоєння статусу національного, зростання авторитету та високого іміджу, перетворення у потужний осередок науки та освіти міжнародного рівня.

Ви - людина високого злету, яка береже даровані долею крила і не розмінює того дару на дрібниці.

За вагомим переліком ваших здобутків і відзнак - титанічна праця, проникливий розум, високий інтелект і культура визначного науковця, блискучого організатора, вдумливого керівника, людини щедрої душі і доброго серця, відкритої для усіх.

Ви вмієте поєднати вимогливість у справах зі щирістю та відвертістю у стосунках з колегами і друзями. Ваша особистість випромінює позитивну енергію, притягує до себе, живить творчою силою. Двері вашого кабінету завжди відчинені для студентів, викладачів, науковців, працівників...

Як правило, з віком до людини приходить не тільки поважність, а й життєва мудрість. Час припорошив ваші скроні срібним інеєм, та очі випромінюють сяйво молодості, бо юне серце, сповнене бунтівним духом вільнодумства, плекає мрію про гідне майбутнє України.

Ювілей - це радість, особливо тоді, коли людина ставить собі за мету жити багатогранно, вірить, що життя дано для праці. А ще коли вона живе повнокровно, бо набула душевної гармонії, збагатила себе і світ навколо любов'ю і добром. Ювілей - це свідчення і того, що слід, залишений вченим у науці, всупереч часові й вибрикам моди, не припадає порохом, не, заростає чортополохом.

Шановний Сергію Іллічу! У день шістдесятиліття вас вітають колеги, які завжди можуть покластися на вас. Учні, які завдяки вашій мудрості й терпінню спізнали вартість істинної науки. Друзі, для яких завжди живе щира приязнь у вашому великому серці. Ваше життя тісно переплелося з долями кожного із нас, з нашими успіхами і невдачами, радостями і журбою.

Хай у вас завжди будуть сили для нових звершень і перемог на благо Тернопільського національного економічного університету!

Колектив Тернопільського національного економічного університету