Лідерський семінар

12 жовтня 2010 р. у Стокгольмській школі економіки (м. Санкт-Петербург, Росія) був проведений пілотний лідерський семінар «LEADING EDUCATIONAL ORGANIZATIONS: PAST LESSONS AND FUTURE TRENDS» (Провідні навчальні установи: уроки з минулого та майбутні тренди).

У роботі семінару взяли участь і представники ТНЕУ — начальник відділу міжнародного співробітництва доцент І.О.Стешин та заступник начальника відділу міжнародного співробітництва О.Є.Гумен.

Захід проводився англійською мовою у формі інтерактивного воркшопу із загальних питань лідерства та керівництва в навчальних установах. Ключові питання семінару - стратегії лідерства, компетенції, необхідні для успішної навчальної установи, яка прагне навчати студентів «завтрашнього дня». Семінар проводили: ректор Стокгольмської школи економіки в Росії, професор Андерш Лільенберг, доктор філософії з бізнес-адміністрування Джонні Ліндстром та академічний директор Стокгольмської школи економіки в Росії Пер Хенрік Хедберг. Представники 23 вищих навчальних закладів України, Росії та Білорусії активно працювали із шведськими колегами.

Під час неформального спілкування з представниками Стокгольмської школи економіки були обговорені питання співпраці з Тернопільським національним економічним університетом.

Семінар завершився прийомом у Генеральному консульстві Швеції, на якому генеральний консул Швеції пан Ян Нюберг вручив дипломи учасникам семінару.

 

Євгенія Заклунна