А ми живемо на повну...

Життя студентів факультету комп'ютерних інформаційних технологій наповнене яскравими подіями... Перші кроки в Тернопільському національному економічному університеті, перша сесія, нові друзі, День факультету, конкурс-фестиваль «Студентська Ліра — 20» , КВК - залишили глибокий слід у пам' яті студентів-першокурсників. Та й старшокурсників потішив цей рік — хтось допомагав у підготовці до концертів, хтось брав у них участь, було створено студентську версію сайту ФКІТ, кафедрі комп'ютерних наук виповнилось десять років, факультету комп'ютерних інформаційних технологій — п'ятнадцять.

Ніхто не сумує на нашому факультеті. Всі студенти прагнуть розвиватись не тільки в професійному плані, а й у творчому. Хтось знайшов себе у мистецтві, а хтось у науці. Наприклад, наші студенти-другокурсники Олекcандр Ліщинський, Богдан Бобко, Дмитро Солтися, Богдан Москаль, Ігор Вовчук, Олексій Романюк, взявши участь у конкурсі «Roborace», де створювали робота, зайняли почесне друге місце.

Ми живемо на повну... Кожен студент вносить свою лепту в розвиток факультету і з кожним роком наші результати стають все вагомішими.

 Юрій Кушнірук