Наші змагаються за Кубок

Новий волейбольний сезон стартував днями матчами етапу Кубка України.

Тернопільські волейбольні клуби "Галичанка" та "Будівельник" успішно пробилися у наступний етап змагань.

Новий волейбольний чемпіонат для клубу "Будівельник" розпочався в Ужгороді Саме там чоловіки проводили матчі першого етапу Кубка України. Суперниками були лише дві команди: місцевий клуб ВК "Ужгородський" і львівський "Барком". Обидві команди виступають у вищій волейбольній лізі. У першому матчі "Будівельник" розібрався з господарями (3:0), а у другому переграли львів'ян (3:1). Таким чином, у наступний етап змагань вийшли команди "Будівельник" і господарі етапу.

У першому етапі розіграшу Кубка України серед жінок участь взяли відразу дві наших команди: чинний чемпіон України, "Галичанка", та їхні дублерки — "Галичанка-2". Окрім того, їхніми суперницями по групі була рівненська команда "Реґіна-МЕГУ" та луцька "Волинь". У першому матчі, "Галичанка" з рахунком 3:0 переграла дублерок.

Опір тернополянки відчули у другому матчі Вони поступилися "Волині" (2:3). Проте в останньому матчі волейболістки "Галичанки" не залишили шансів "Регіні-МЕГУ" (3:0) і разом із "Волинню" здобули право на участь в наступному етапі. Що ж до їхньої другої команди, то вона нав'язати боротьбу досвідченішим суперницям не змогла — у всіх трьох матчах "Галичанка-2" капітулювала (0:3).

Роман Мороз