На навчання -у Дрезден

На україно-німецькому економічному факультеті лектор ДААД в Україні Матіас Ґутке провів іспит «Test AS», результати якого враховуватимуть при відборі студентів на семестрове навчання в Дрезденському технічному університеті. Перевірка завдань тривала 5 тижнів. Усі учасники іспиту (здебільшого студенти 2 курсу УНЕФ) отримали офіційні сертифікати, що мають необмежений термін дійсності і засвідчують загальний рівень розвитку інтелекту та спроможність вивчати економічні науки.

Оскільки іспит «Test AS» проводився на УНЕФ вперше, студенти, окрім звичайних завдань, вирішували і психологічні проблеми. Підготовку студентів кафедра німецької мови УНЕФ здійснювала в ході додаткових консультацій та практичних занять. Наполеглива співпраця студентів і викладачів увінчалась позитивним результатом: 90% студентів здали іспит на відмінні та добрі оцінки. Найвищий рівень показали студенти П.Луців, В.Паук, А.Слив'як, І.Кораль, В.Сергійчик, І.Гарасівка, М.Кузь та Р.Василів.

Іспит «Test AS» можна вважати незалежним зрізом знань, а його результати — підтвердженням високої якості навчальної роботи на україно-німецькому економічному факультеті ТНЕУ.

Євген Сидоряк.