Студентська молодь підтримує ректора

Дорогий Сергію Іллічу!

У день вашого 60-річного ювілею прийміть щирі й теплі поздоровлення та найкращі побажання від профкому студентів та студентської молоді Тернопільського національного економічного університету!

 Вас поважають і цінують як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого організатора і керівника, який заслужено може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами і досягненнями.

 Завдяки наполегливій роботі, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному ставленню до роботи ви здобули авторитет і визнання. Притаманні вам багатогранний талант, людяність, доброта, відданість справі є гідним прикладом для викладачів, молодих науковців та студентів вищого навчального закладу.

 Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, радості та натхнення, життєвого благополуччя та нових здобутків. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищають вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на вас чекає ще багато років, сповнених творчими пошуками, величними задумами та земними радощами.

 Переконані, що ваша самовіддана праця й надалі слугуватиме великій справі національного відродження, виховання молоді в дусі патріотизму та гордості за свій університет! Студентська молодь підтримує вас у всіх благородних справах і готова сприяти їх реалізації.

 З повагою - Микола Cтадницький,

голова профкому студентів.