Факультет банківського бізнесу

На факультеті здійснюється підготовка фахівців банківського профілю за напрямом підготовки «Фінанси і кредит» з фаховим спрямуванням «Банківська справа», «Міжнародна кредитно-інвестиційна діяльність», «Операційна діяльність та облік в банках» за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр", а також за спеціальністю „банківська справа" освітньо-кваліфікаційного рівня „магістр" та „спеціаліст".

Випускники факультету вміють застосовувати отримані знання та використовувати набуті навики в організації банківської роботи на практиці для забезпечення прибутковості та ефективності вкладень банківського капіталу, впровадження прогресивних технологій економічної і обліково-операційної роботи.

Наші випускники можуть працювати економістами, спеціалістами різних категорій, начальниками відділів та їх заступниками, керівниками філій, відділень і представництв, директорами, начальниками управлінь та їх заступниками на всіх рівнях банківської системи та небанківських фінансово-кредитних інституцій.

Знаний факультет тим, що саме тут добре зорганізована клубна робота. З метою всебічного розвитку та самореалізації студентів, ведення діяльності, яка спрямовується на здобуття знань, вмінь і навичок за інтересами, забезпечення потреб особистості у творчій самореалізації та організації дозвілля, діють студентський клуб „КРОКуС", філософський клуб „Софія", студентський історичний клуб. На факультеті організовано випуск газети факультету банківського бізнесу "Банк-інфо" та роботу студентського радіо.

КОНТАКТИ:

Декан факультету - к.е.н., доцент

ТКАЧУК Василь Онуфрійович

Адреса: вул. Чехова, 8 м. Тернопіль, 46003

Телефони: (0352) 52-47-37, 23-60-41, 52-50-32

Факс: (0352) 52-46-43

Електронна адреса: wotk@ukr.net,

Web- сторінка: www.tneu.edu.ua