Їм підкоряються вершини

Місяць, що минає, виявився щедрим і на яскраві спортивні здобутки для представників Тернопільського національного економічного університету, які виступають у змаганнях усіх рівнів.

Особливо хочеться привітати з черговим тріумфом випускника нашого університету, тренера І категорії центру фізичної культури і спорту ТНЕУ Андрія Пушкаря. Виступаючи на XI Кубку світу з армреслінгу, який проходив у польському місті Сопоті, він у протиборстві на праву руку посів перше місце, а на ліву поступився росіянину Денису Ципленкову. У підсумку наш спортсмен, багаторазовий чемпіон світу з армспорту, заслужений майстер спорту Андрій Пушкар поповнив колекцію нагород "сріблом" чергового Кубка світу. '' А тим часом у Кубку України з волейболу крок вперед на шляху до вершини зробила жіноча команда "Ґаличанка-Динамо-ТНЕУ". В Одесі, де проходив другий етап цих змагань, наші дівчата зуміли випередити такі сильні клуби, як Джінестра" та "Сєверодончанка", і посіли перше місце у своїй підгрупі. Тепер вони, а також луцька "Волинь", "Хімік" з Южного і одеська "Джінестра" продовжать боротьбу за почесний трофей у фінальному турнірі.

На дещо нижчому рівні, але у не менш гострому протистоянні, тривали волейбольні баталії за кубок ТНЕУ на призи ССК "Універ". Тут найкращими виявилися волейболістки команди УНФЕМ Ольга Возьна, Ірина Дмитренко, Вікторія Верчук, Катерина Шумік, Віра Король, Тетяна Пісна, яким дістався головний трофей університету.

Мирон Ярченко.