Галичанка-Динамо-ТНЕУ” відновлює виступи

Уже наступними вихідними відбудеться перший після новорічно-різдвяних вакацій тур елітного дивізіону серед вітчизняних жіночих команд з волейболу сезону 2010-2011 років.

Турнірну боротьбу в новому році «Галичанка-Динамо-ТНЕУ» розпочне наступними вихідними матчами з кримською «Керкінітідою» на її ж майданчику. Після цього в рамках 9-го туру 21-23 січня чинних чемпіонок України на міць екзаменуватиме в Одесі володар вітчизняного кубка місцева «Джінестра». Лише 5-6 лютого в іграх проти черкаського «Круга» наші землячки постануть перед своїми вболівальниками.

Після першого кола підопічні Андрія Романовича посідають другу сходинку в турнірній таблиці, поступаючись лише «Хіміку» з Південного Одеської області. Проте весняна частина чемпіонату для наших землячок, мабуть, буде більш напруженою, адже чотири із семи двоматчевих серій «Галичанка-Динамо-ТНЕУ» зіграє на паркеті команд-суперників. Щодо матчів з конкурентами за медалі, то складні ігри очікують на тернополянок в Одесі і Сєвєродонецьку, щоправда, на своєму майданчику вони прийматимуть «Хімік» і «Круг».

Тож, незважаючи на передбачувано гострі на боротьбу двоматчеві серії з «Джінестрою» і «Сєверодончанкою», «Галичанка» має всі шанси, щоб завершити регулярний чемпіонат бодай на другому місці. Це дасть змогу команді отримати сприятливого для походу за медалями (знову, як сподіваються у колективі, найвищої проби) суперника у серії плей-офф.

Саме в фінальному турнірі, що стартує 25 березня, за словами головного тренера тернополянок Андрія Романовича, традиційно відбудуться головні матчі «Галичанки-Динамо-ТНЕУ».