Нові покоління студентів черпатимуть води знань із наукового джерела – новозбудованої бібліотеки університету

 

Багато очікувань і сподівань і ось уже нова наукова бібліотека ТНЕУ відкриває зацікавленим і спраглим до знань студентам свої двері. Нове приміщення, широкі просторі зали із книжковими полицями, оновлений каталог книг, що вміщує найсучаснішу і найновішу літературу - ось чим потішила студентів нова книгозбірня. Нова бібліотека вирізняється не тільки зовнішнім комфортом: читальним залом, просторими кімнатами, новітнім інтер’єром, а й внутрішнім – уважним ставленням працівників до кожного відвідувача. Тож нехай черпають нові і нові покоління студентів води знань із цього наукового джерела.

Ганна Стахира,

студентка юридичного факультету

(ПР-15)

 

Нещодавно я побувала у новій бібліотеці ТНЕУ. Мою увагу привернуло те, що у ній для студентів з'явилося багато нових можливостей.

Найперше це те, що можна легко та швидко знайти потрібний матеріал (книгу, посібник чи журнал), по-друге - є чудовий та зручний читальний зал, у якому студенти можуть спокійно підготуватися до занять або ж знайти для себе цікавий матеріал чи просто щось почитати для душі та відпочити.

Що ж до новітніх технологій, у : бібліотеці є можливість для кожного студента скористатися комп'ютерами та доступом до світової мережі, а також до електронних ресурсів бібліотеки.

Також кожен бажаючий може прийти із своїм ноутбуком та працювати самостійно. Для зручності студентів невдовзі буде підключена Wi-Fi мережа. Загалом, бібліотека справила на мене позитивне враження, як своїм затишним інтер'єром, так і доброзичливим ставленням працівників.

Вважаю, що кожному варто відвідати бібліотеку і самим у цьому переконатися. ,

Ольга П'єх,

студентка Україно-Німецького факультету

(МЕНМФ - 11)