За медалями – разом із «Райффайзен Банк Аваль»

Титульним спонсором спортивно-студентського клубу «Універ» ТНЕУ стала Тернопільська обласна дирекція AT «Райффайзен Банк Аваль». Обидві сторони – як університет, так і банк – вбачають у цій співраці взаємну вигоду і планують ще більше розвивати різні напрямки.

Про це йшлося на спільній прес-конференції Тернопільського національного економічного університету й AT «Райффайзен Банк Аваль», що відбулась нещодавно у стінах університету.

Сьогодні досягає успіху той, хто приймає неординарні рішення, – каже ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий. – І саме таким неординарним рішенням є започаткування дружніх стосунків із «Райффайзен Банком Аваль» щодо фінансування спортивно-масової роботи у нашому Тернопільському національному економічному університеті. Я від імені нашого університету дякую керівництву «Райффайзен Банку Аваль» і, зокрема, керівництву регіонального відділення за те, що вони долучились до цієї акції. Адже нині важко бути серед неосвітянського простору і знаходити певні ресурси, щоби фінансувати як масовий, так і професійний спорт.

Так, фінансову підтримку AT «Райффайзен Банк Аваль» розпочав саме із спортивних команд. Зокрема, із волейбольної команди «Галичанка». Очікуваний результат не забарився. Тож в університеті переконались, що ця підтримка дозволить бути впевненим у розвитку саме цього виду спорту. Наступний крок співпраціобласна дирекція AT «Райффайзен Банк Аваль» стала титульним спонсором клубу «Універ» під час світової універсіади в Казані. До складу ССК «Універ» входить п'ять команд: баскетбольна команда «Тернопіль-ТНЕУ», волейбольна команда «Галичанка», жіноча збірна ТНЕУ з баскетболу, збірна команда ТНЕУ з самбо та дзюдо, а також футзальна команда «Банкір-ТНЕУ».

Спортивні команди є гордістю нашого університету, – додає ректор. – Приємно, що саме успішний банк зі світовим ім'ям став нашим спонсором.

Одначе на цьому зупинятися не збирається жодна зі сторін. Нині вони уже розробляють подальші спільні проекти.

– На часізимова універсіада у Турині, в Італії, – каже очільник університету. — Ми уже розмовляли з керівництвом нашої регіональної дирекції, щоби й надалі підтримувати спортивні досягнення ТНЕУ. Наші студенти будуть гідно представлені на універсіаді як представники збірної команди України.

Підтримка університету, як повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю та корпоративних комунікацій AT «Райффайзен Банк Аваль» Леонід Зябрев, має прагматичний характер. Адже випускники ТНЕУ стають працівниками банку, посідають провідні посади. Тож всебічний розвиток студентів – в інтересах фінустанови.

– Ми активно співпрацюємо з навчальними закладами, яких любимо за те, що по завершенні навчання їхні випускники приходять до нас на роботу, – каже він. – Що стосується Тернопільської дирекції банку, то вона досить активна, порівняно з іншими дерекціями, у підтримці різноманітних спонсорських та благодійних проектів. Співпраця з ТНЕУ – наш флагманський проект. Ми налаштовані на довготривалу співпрацю.