Андрій Крисоватий: «Студенти ТНЕУ - це молодь нової формації»

Нещодавно у вищому навчальному закладі відбувся фестиваль-конкурс «Студентська Ліра-2013», у якому брали участь лише першокурсники університету. Як і щороку, виступи юнаків та дівчат цьогоріч вражали різноманітністю жанрів, оригінальністю кожного номера та барвистістю декорацій. Навчання в Тернопільському національному економічному університеті є унікальною можливістю для молодих людей не лише стати висококваліфікованими фахівцями, а й реалізувати усі свої таланти.

Вітав творчі здобутки тих, хто цього вересня вступив до лав студентства Тернопільського національного економічного університету, в. о. ректора університету Андрій Ігорович Крисоватий. Він і став ініціатором Свята весни у ТРЦ «Подоляни» для найбільш активних учасників фестивалю.

Вперше у місті Тернополі було організовано таку масштабну акцію. Близько 200 представників талановитої, креативної та творчої молоді університету зібралися, щоб активно провести разом дозвілля.

Молоді люди мали нагоду пограти у боулінг, більярд, настільний теніс, випробувати свої навики у катанні на ковзанах. Крім того, для першокурсників був організований фуршет, концертна програма від творчих колективів університету та дискотека. За словами студентів, найбільше сподобалася атмосфера та можливість позмагатися з в. о. ректора А. І. Крисоватим у боулінгу та більярді. Родзинкою свята став смачний торт, виготовлений на замовлення у формі книги.

«Молодь ТНЕУ - енергійна, смілива, впевнена у собі, активна і життєрадісна. Радію тому, що в університеті є чимало яскравих, обдарованих особистостей, які своєю активністю, наполегливістю створюють позитивний імідж не лише собі, а й усьому навчальному закладу», - сказав Андрій Ігорович, виступаючи перед студентами.

Незабутній вечір подарував учасникам свята піднесений настрій та приємні враження від спілкування.