Вітаємо з ювілеєм Зеновія-Михайла Васильовича

zadorozhnyi zvШановний Зеновію-Михайле Васильовичу!  покажчик Задорожний 2 

У день Вашого ювілею прийміть найщиріші вітання. Бажаємо Вам міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах.
Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай Вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень!

  

 З нагоди ювілею колектив бібліотеки ім. Л. Каніщенка презентує біобібліографічний покажчик «Задорожний Зеновій-Михайло Васильович (до 60-річчя від дня народження)».

 У покажчику представлено науковий доробок доктора економічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, члена-кореспондента Академії будівництва України, академіка Академії економічних наук України, члена Методологічної ради з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України, голови спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських та докторських дисертацій, почесного професора та проректора з наукової роботи Тернопільського національного економічного університету Зеновія-Михайла Васильовича Задорожного.
 Видання буде цікавим для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів, які спеціалізуються в галузі економічних наук, широкої громадськості.
Переглянути покажчик можна в читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка, або на сайтах за адресами:

http://library.wunu.edu.ua/index.php/uk/resursy-biblioteky/bibliohrafichni-pokazhchyky/4478-zadorozhnyi-zenovii-mykhailo-vasylovych-do-60-richchia-vid-dnia-narodzhennia

http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/35369