15 травня - Міжнародний день сім’ї

Published: 15 May 2019

logo-01 15 травня відзначають Міжнародний день сім’ї. Сім’я – це життєдайний осередок, що плекає найвищу цінність людства – дітей, цвіт нації, майбутнє народу. Сім’я є невичерпним джерелом любові та тепла, міцним підґрунтям, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство.
 Саме родина — це опора та надія для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.
 Українці у всі часи завжди шанували сім'ю і родинні зв'язки як найбільше багатство. Від батька до сина, від бабусі до внучки передаються духовні цінності і культурні традиції українців, які увібрали в себе історичний досвід попередніх поколінь. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною і духовно багатою є українська нація. І саме в сім'ї                                                                                    закладаються ці високі людські якості.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути віртуальну виставку по даній темі, яку підготував інформаційно-бібліографічний відділ.

Бажаємо приємного перегляду!