День фізичної культури та спорту

Published: 11 September 2020

 foto1Незаперечним є той факт, що найціннішим для людиниє їїздоров’я. Його не можна купити ніде і ні за які гроші. Заняття спортом – один із чинників, які допомагають нам завжди бути у формі.
 А ще спорт має дивовижні властивості: він об’єднує людей, знайомить між собою, зміцнює не лише характер, а навіть розумові здібності. У людей, які систематично займаються фізичними навантаженнями та спортом, розвиваються швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища.
 Цього року 12 вересня ми відзначаємо День фізичної культури та спорту. З нагоди цього професійного свята у бібліотеці ім. Л. Каніщенка експонується тематична книжкова виставка « Життя – це рух! Рух – це спорт!».
 Автори представлених видань розкривають актуальні для сучасного суспільства проблеми формування особистості у сфері фізичної культури і спорту, знайомлять з основними напрямками історичного розвитку цієї галузі, визначають місце, значення і вплив спорту на формування загальної культури нації та держави тощо.

Запрошуємо до перегляду!