Інформаційна гігієна виборця

73498076 z72777693 72967384 1     Політичні технології – це сукупність методів і систем дій, спрямованих на досягнення певного політичного результату. Вони неодмінно застосовуються у виборчих кампаніях. Особливого загострення боротьба за вплив і маніпуляції суспільною думкою набуває під час виборчих кампаній, переформовування політичної системи, інституційних криз, війн, громадянського протистояння тощо.
 Саме з метою формування особистої думки, особистості в цілому та вміння маніпулювати різними навіюваннями в період виборів у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ 25 жовтня 2019р. для студентів університету відбувся тренінг «Інформаційна гігієна виборця» за участю ВІ «Активна громада» (Інститут Республіка).
 Мета проекту – підвищити рівень залучення громадян до прийняття рішень на місцевому рівні та участі у процесі реформ в Україні. Тож лектори вчили «фільтрувати» інформацію, рекламні ролики та статті та вміти робити серед різноманітних інформаційних повідомлень правильний власний вибір.