Запрошуємо до комплектування бібліотечних фондів

Опубліковано: 01 березня 2017

                                                                                 Шановні колеги!!!
   Ви маєте унікальну та реальну можливість уже сьогодні взяти дієву участь у процесі комплектування бібліотечних фондів із використанням Internet-технологій.
    Викладачі кафедр, доценти та професори можуть вплинути на обсяг та асортимент навчально-методичної чи наукової літератури, що необхідна для повноцінної і якісної підготовки молодших спеціалістів, бакалаврів та магістрів усіх спеціальностей та освітніх програм.
    Замовлення на навчально-методичну та наукову літературу можна подавати протягом навчального року з урахуванням реальних потреб навчального процесу. При оформленні замовлень Ви маєте можливість скористатися як власними інформаційними джерелами, так і електронними каталогами провідних книготоргових фірм та підписних агенцій, представлених на нашому сайті http://library.wunu.edu.ua у розділі “Сервіси” → “Замовлення літератури”.
     

   Для оформлення замовлень на літературу необхідно:
• електронну версію замовлення відправити за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
• паперову версію замовлення, за підписом декана, завідувача кафедри чи керівника підрозділу, передати у відділ комплектування бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ (Бережанська, 4).