Наукові праці викладачів кафедри економіки підприємств і корпорацій

Опубліковано: 07 вересня 2017

обкладинка каф підпр корпорацій     Неоціненним здобутком кожного факультету, кожної кафедри ВНЗ є наукові праці професорсько-викладацького складу. Нещодавно своє 45-річчя відсвяткувала кафедра економіки підприємств і корпорацій. З нагоди цієї події працівниками інформаційно-бібліографічного відділу підготовлено бібліографічний покажчик «Наукові праці викладачів кафедри економіки підприємств і корпорацій», що презентує досягнення науковців університету.
  Основна мета видання – ознайомити читачів з науковими дослідженнями вчених, пропаганда досягнень економічних наук, створення інформаційної бази для вивчення окремих наукових дисциплін і збереження інформації для наступних поколінь.
  Покажчик розрахований на викладачів ВНЗ, наукових працівників, студентів. Ознайомитися з покажчиком можна в читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ, або на сайті за електронною адресою  :

http://library.wunu.edu.ua/index.php/uk/resursy-biblioteky/bibliohrafichni-pokazhchyky/3945-naukovi-pratsi-vykladachiv-kafedry-pidpryiemstv-i-korporatsii