Відбувся семінар щодо впровадження УДК

Опубліковано: 20 вересня 2017

IMG 0124222IMG 0149 

 

 

 

 

 

 

    19 вересня 2017 року. у приміщенні читального залу бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ проведено методичний семінар щодо впровадження Універсальної десяткової класифікації (УДК) для бібліотек вузів І - ІІІ рівнів акредитації.
   З вітальним словом до гостей звернувся директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ К. З. Возьний. З доповідями виступили заступник директора А. В. Панчук, зав. відділом комплектування та обробки літератури К. В. Олійник та зав. відділом обслуговування М. З. Макогін. Відбулося жваве обговорення питань застосування УДК для систематизації документів та організації фондів, методики переведення існуючих фондів з системи ББК на УДК. Учасники семінару почерпнули багато корисної інформації і залишились задоволеними від дискусій, порад і спілкування.
   Бібліотека ім. Л. Каніщенка як центр обласного методичного об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів і надалі планує проведення подібних занять з підвищення кваліфікації з метою формування у працівників бібліотек спеціальних знань з впровадження УДК. Наступного разу така зустріч відбудеться 4 жовтня 2017 року для працівників бібліотек шкіл м. Тернополя.