30 Вересня - Всеукраїнський день бібліотек .

Опубліковано: 02 жовтня 2017

27   Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек (згідно з Указом Президента України від 14 травня 1998 № 471/98). Це професійне свято тих, хто допомагає нам віднайти потрібний шлях до джерела споконвічної мудрості, – бібліотекарів. Директор бібліотеки К. З. Возьний щиро привітав співробітників з професійним святом та передав вітання від ректора університету А.І. Крисоватого і всієї університетської родини.
   З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ нагородили переможців круглорічного загальноуніверситетського конкурсу серед студентів «Найкращий читач». Так, перше місце здобув ст. гр. ОПЗ-41 (Факультет аграрної економіки і менеджменту) Вадим Андріюк , друге і третє місця відповідно розділили студентки коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ й юридичного факультету Марія-Анастасія Жабковська та Уляна Локоть. Казимир Зіновійович Возьний привітав переможців і вручив їм грамоти та сертифікати для придбання книг. Ми горді, що серед наших студентів є ті, хто віддає перевагу книзі і має її за найкращого друга, і надіємось, що й надалі так само плідно працюватимемо.
   Відтепер щороку бібліотека ім. Л. Каніщенка нагороджуватиме своїх найкращих читачів. Тож, дорогі студенти, працюймо разом, відпочиваймо разом, а найкращих серед вас чекають подарунки у наступному навчальному році!