IV Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених

Опубліковано: 07 листопада 2019

 75292979 74601339 173475272 272750979 v

 

 

 

  З метою обговорення сучасних трендів трансформаційних процесів економіки та управління в умовах сучасних викликів, ідентифікації існуючих проблем, вироблення практичних рекомендацій щодо забезпечення висхідного розвитку інституційних одиниць та економічної системи в цілому 7 листопада 2019 р. у бібліотеці ім. Л. Каніщенка проведено IV Міжнародну науково-практична конференцію студентів та молодих вчених на тему: «Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі», організацію якої ініціював студентський актив і професорсько-викладацький колектив факультету економіки та управління ТНЕУ.

 Доповіді учасників стосувались дослідження актуальних проблем теорії та практики менеджменту організацій, проблем становлення та розвитку публічного управління, пошуків стратегічних напрямків управління людськими ресурсами та нових векторів розвитку маркетингу в Україні.
 Для учасників заходу працівники читального залу підготували книжкову виставку «Актуальні проблеми вітчизняної економіки, підприємництва та управління», матеріали якої доповнювали виступи учасників конференції.