Домінанти розвитку фінансового менеджменту в умовах системних економічних зрушень

Опубліковано: 26 листопада 2019

76779519 z77351119 174425741 278243457 v 26 листопада 2019р. у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ проведеного круглий стіл «Домінанти розвитку фінансового менеджменту в умовах системних економічних зрушень», організований кафедрою фінансового менеджменту та страхування університету.
 Основною метою проведення круглого столу було виявлення домінуючих тенденцій функціонування та окреслення векторів модернізації фінансового менеджменту в умовах системних економічних зрушень.
 Упродовж засідання були заслухані та обговорені тези доповідей студентів, присвячені актуальним проблемам оптимізації та оцінки грошових потоків; інноваційним методам та технологіям управління позиковим капіталом підприємства; політиці управління активами; проблематиці застосування ризик-менеджменту у фінансовій діяльності підприємств; шляхам зміцнення фінансового стану підприємств тощо.
 З метою кращого оволодіння інформацією та ознайомлення з літературними новинками, які стосуються теми круглого столу, працівники читального залу підготували для присутніх книжкову виставку «Фінансовий менеджмент: сутність, функції та політика».