6 вересня - День підприємця України

Опубліковано: 04 вересня 2020

1504271766 facebook share ua-607x319 Щорічно у першу неділю вересня в Україні святкують своє професійне свято усі підприємці. День підприємця України офіційно закріпили у календарі відповідно до президентського указу у 1998 році.
 Головною метою святкування є показ важливості підприємницької діяльності у розвитку економіки країни та демократії. Право займатися підприємницькою діяльності в Україні має кожен громадянин.
 Підприємці - це люди, які виробляють, продають, лікують, розважають, купують тощо. Вони вносять значний вклад для економіки. Щоб стати успішним підприємцем, потрібно багато працювати, мати не лише бажання, але й талант. Саме ініціатива, самостійність, творчість та динамізм дозволяють енергійним людям, якими і є підприємці, перетворювати цікаві ідеї в реальність.
 Відзначення Дня підприємця України – свідчення важливої ролі підприємницької системи та відзнака значного внеску підприємців в розвиток економіки нашої держави.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути віртуальну виставку по даній темі, яку підготував інформаційно-бібліографічний відділ. Бажаємо приємного перегляду!