З Новим 2021 роком та Різдвяними святами

Опубліковано: 24 грудня 2020

132521859 11132941495 77132818036 Уже позаду Миколая. Зелена пухнаста ялинка, яку в нас заведено прикрашати на це свято, стоїть чи не в кожній хаті та організації. Вона буде з нами і на Новий рік, і та Святвечір, і на Різдво та Водохреща, тішитиме своєю присутністю та даруватиме радість свят.
 У бібліотеці ім. Л. Каніщенка теж уже відчувається магічна атмосфера прийдешніх свят. Бібліоялиночки (вони не просто зелененькі деревця, а створені руками працівників ялинки з газет, старих книжок), прикрашені штучним снігом з блискітками, немов запрошують своїх читачів. А ще далі стоїть різдвяна шопка, дідух…Це вже вони нагадують, що скоро Різдво.
 Ми хочемо привітати усіх своїх читачів з Новим 2021 роком та Різдвяними святами. Нехай цей рік не буде схожим та попередній, а білий Бик ( саме він є господарем року) несе тільки світло у кожну оселю, кожній людині.
 Різдво в Україні – це улюблене свято, яке чекають і люблять через можливості поколядувати, поглянути вертепи. Тож бажаємо зустріти його у великому тісному затишному сімейному колі - чи коли хто думав, що святкування разом з родиною може бути розкішшю? – під спів колядок та з радістю в серці.
 Нехай незгасаюче світло Вифлеємської зірки стане для всіх українців джерелом оптимізму і віри у щасливе майбутнє. Хай Святий вечір дарує кожній родині мир і спокій, а всіх нас об’єднує рідна Україна!