10 грудня - Міжнародний День захисту прав людини

hrhome pic1 

     «Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах»
                                               Загальна Декларація прав людини

 

 10 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день прав людини. Кожна людина має право на життя, особисту недоторканність, рівність перед законом, право на працю та справедливу винагороду за неї, яка забезпечувала б гідні людини та її сім’ї умови існування, захист від безробіття, задовільний життєвий рівень, невтручання в особисте та сімейне життя, недоторканність житла, свободу думки, совісті і релігії, справедливий і неупереджений суд. Сьогодні саме ці постулати є основоположними у творенні вільної та незалежної України.
 Перед нами сьогодні стоять такі історичні виклики, як окупація частини українських земель та військова агресія з боку сусідньої країни. Ворог робить усе, аби перешкодити нашому проєвропейському вектору розбудови держави, здійснює політичні та інформаційні кампанії, намагаючись дискредитувати шановані українським народом цінності та свободи.
 Та все ж ми впевнено рухаємося вперед, активно впроваджуємо реформи, нові державні програми, які дозволяють досягати відчутного прогресу. І все заради того, аби кожен громадянин відчував себе повноправним громадянином держави Україна. Слідуючи принципам поваги та активної громадянської позиції ми будуємо майбутнє не тільки для нас самих, але і для наших нащадків.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути презентацію по даній темі