ІХ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція

Опубліковано: 25 листопада 2016

IMG 9798IMG 9792IMG 9787

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    25 листопада 2017 р. у читальному залі Наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів».

  У науково-практичному заході взяли участь студенти та викладачі університету, працівники Головного управління ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці ДФС. Під час роботи розглядали та обговорювали питання функціонування фіскальної політики, податкової та митної систем держави. Зауважено, що лише завдяки активності, креативності і небайдужості молодих науковців та тих людей, які палко прагнуть змін у нашій державі, можна буде якісно реформувати не лише податкову систему та освіту у галузі фіскальних знань, але й ефективно формувати дієве громадське суспільство й утверджувати демократичні ініціативи в Україні.
  Працівники читального залу представили учасникам однойменну книжкову виставку, матеріали якої містили відомості про роль фіскальної політики України в євроінтеграційних процесах, податковову та фінансово- бюджетні систему України , митні аспекти зближення України та Європейського Союзу та ін.