Привітання до Дня бібліотекаря від ректора ТНЕУ

Опубліковано: 01 жовтня 2018

1443607632 rector Від університетської родини нашого закладу вищої освіти та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. Відзначення цього свята свідчить про глибоку повагу до культури народу, освіти, науки, а також про визнання історичної цінності книгозбірень у суспільстві.

 Бібліотека ім. Л. Каніщенка Тернопільського національного економічного університету завжди була і залишається збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам'яток писемності, а її працівники – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
  Ви є справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості нації, провідниками у світ нового і непізнаного. Доносячи до своїх читачів увесь спектр багатогранності інформаційних потоків і державотворчих ідей, провадячи стежинами економічної теорії, розкриваючи реальну картину світу, Ви сприяєте всебічному розвитку особистості, зростанню висококваліфікованого спеціаліста, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості студентів.

 Прийміть же у цей святковий день сердечну подяку від професорсько-викладацького колективу та студентської спільного Тернопільського національного економічного університету за невтомну працю та професійну майстерність.

 Щиро бажаємо Вам здоров'я від чистих джерел, від власної долі – щастя, подальших добрих ужинків на почесній і відповідальній ниві бібліотечної діяльності. Хай пройдені шляхи, і ще не сходжені дороги будуть для Вас всіяні земними щедротами, а підтримка дорогих серцю людей спонукає на нові відкриття непрочитаних сторінок і творчі успіхи для блага української держави.

  Зі святковою шанобливістю
  ректор Тернопільського національного
  економічного університету                                                                                                       А.І. Крисоватий