Як крила ангела, злітаючи назад, Небесна сотня в вирій полетіла

 52840172 345371689643427 1666581339597438976 nЇх назвали Небесною сотнею – українців, які 5 років тому загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити та народжувати дітей.
 В Україні 20 лютого вшановують День героїв Небесної сотні. У цей день згадують подвиг учасників Революції гідності та увічнюють пам'ять героїв Небесної сотні. Кожен з них, як і ми з вами, мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, симпатії та власні невідкладні справи. Але поклик душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.
 Пам'ятаймо тих хлопців, дівчат, жінок, чоловіків, бабусь та дідусів ,які, ризикуючи життям заради України, вийшли на головний майдан країни та захистили наш шлях у майбутнє.
 До Дня Героїв Небесної Сотні працівники читального залу оформили тематичну виставку-пам’ять «Як крила ангела, злітаючи назад, Небесна сотня в вирій полетіла…».
 Нехай палають свічки пам’яті загиблих героїв у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю й жалю…