Холодний вітер перемін

Опубліковано: 02 квітня 2019

55954350zag56119484zal55857722avt56162421durvus56264353dur З метою популяризації книги та читання в бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ започатковано новий проект – «Дегустація книги». На жаль, основна тенденція останніх років - втрата виняткової ролі читання в житті суспільства. Тож таким чином ми надіємось навернути молодь до книги через слілкування з її автором.
 Ніна Іванівна Фіалко – талановита тернопільська письменниця, яка сюжети для своїх книг черпає з повсякденного життя. 2 квітня 2019 р. у читальному залі відбулася презентація її роману «Холодний вітер перемін». Герої книги – тернополяни, ровесники батьків, дідусів та бабусь сьогоднішнього студентства, переживають часи перебудови, призвичаюються до нових змін… Як воно – перейти з одного суспільства в інше, де нові правила і завдання, нові відчуття і переживання? Про це на інше можна дізнатись зі сторінок роману.
 Студенти ФОА та КЕПІТ, викладачі кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу, мали змогу поринути в атмосферу подій 90-х, поспілкуватись з гостею. Надіємось, анонс зацікавив їх, і вже завтра захочеться перечитати роман. До речі, цю книгу Ви можете взяти у бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ.
 Надзвичайно теплою вдалася зустріч і залишила позитивні емоції в її учасників.
А завтра, 3 квітня, продовжуємо старт проекту «Дегустація книги» з новим автором – Дмитром Штокалюком. Тож будемо раді зустрічі з Вами!